Bra spel med bonuskoder

Bingo bonus

Om du inte än har börjat spela bingo på internet så har du förlorat mycket pengar och även tid som du kan lägga på annat. Till exempel så kommer du att få gratis pengar när du börjar och du kommer även att få bingobonus när du spelar. Allt detta kan göras enklare på nätet eftersom du skapar ett konto och när du loggar in så öppnas denna nya bingovärld upp för dig. Du kommer även att ta del av en massa olika spel som du inte har kunnat spelat tidigare, och även en uppsjö av olika bingovarianter. Det finns även sidospel och chattspel som du kan spela när du vill.

Följande bingohallar erbjuder trevlig bingo med dagens bästa bingobonusar:

Bingohall Rank Insättningsbonus Spela!
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
William Hill Bingo
5 stjärnor bingo 400 % upp till 400 kr Spela här
Maria Bingo
4 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här

För att lättast komma igång så kan du besöka en hemsida där du kan spela bingo online. Du kan också kanske ha kommit över en bonuskod som du kan använda för att få en större bingobonus när du skall börja att spel. Bonuskoder kan man även använda på vissa spelsajter även fast man är registrerad och det beror så klart på vilken typ av kod som du har. Det finns också olika sajter online som listar dessa koder så de är ganska lätta att komma över. Normalt så får man 50 kronor gratis när man blir medlem hos en bingosajt i Sverige, och vi välj det för att det är bättre att spela på hemmaplan. Det är en typ av bonus som kallas för välkomstbonus eller registreringsbonus och den får man för att man blir medlem. Du behöver inte oroa dig över konstiga krav, du får helt enkelt pengarna att spela för och sen är det upp till dig om du vill fortsätta eller inte.

Det är därför bra att registrera en Hotmail adress eller Gmail, som man kan använda för just sådana ändamål. Det beror så klart på att man inte vill att sin primära mail skall bli bombad med reklam. En annan viktig sak är att man registrerar sig hos flera olika bingosajter och tar del av denna bingobonus för att spela på riktigt. Det har att göra med att du kanske föredrar en annan sajt mer än en annan och det är så klart bra att då testa flera mot varandra, för alla är olika. När man talar om bonuskod bingo så finns det även i själva spelet och det är också ett sätt att bjuda in dina vänner till exempel och efter dem använder din kod så får du gratis pengar att spela för. Bingobonus finns i olika varianter och det är också ett system där man samlar bonus under spelets gång som kan användas till att få gratis skraplotter eller andra saker, det är olika på alla sajter. Det finns även poker bonus.

Det är så klart roligare att spela på nätet eftersom du har fler fördelar och kan spela 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo i massa olika varianter. Det är bara att starta din dator och spela klassisk bingo, variantbingo eller mönsterbingo när du vill och om du inte vet hur spelen fungerar så läs instruktionerna innan spelet börjar, och glöm inte att ha det roligt!

Bingo, vilken bonus!